Vis, schaal- en schelpdieren

03/07/15 om 15:55 - Bijgewerkt om 17:15

Ook vis is populair op de barbecue. Zowel forel als zalm, rode poon, reuzengarnalen, roosbaars, oesters, mosselen, kreeft, grietfilet zijn een feest voor de smaakpapillen als ze langs de rooster passeren.

Vis, schaal- en schelpdieren

© gf

De recepten

Vis, schaal- en schelpdieren

© gf

Forel met amandelen

Gegrilde zwaardvis met rozemarijnzout en kappers

Oosters gemarineerde zalm

Gevulde rode poon met olijven en kappers

Grietfilet met limoen en gember

Kreeft met Kaapse kruiden

Mosselen met pittige kruiden

Oesters in de schelp

Roodbaars met truffelzout en gepekelde rode ui

Sardines met citroen-kruidenboter

Reuzengarnalen oosterse stijl

Tonijnsteaks met sesam

Vongole met vissaus en rode uien

Inktvis met limoen en chilipeper

Onze partners