Vier Gentse restaurants genomineerd voor internationale designprijzen

18/04/13 om 16:24 - Bijgewerkt om 16:24

Bron: Knack Weekend

De Gentse horecazaken Coeur d'Artichaut, M with a view, Wasbar en Gaston zijn genomineerd voor de prestigieuze International Restaurant & Bar Awards.

Vier Belgische horecazaken zijn genomineerd voor de vijfde editie van Internationale Restaurant & Bar Awards, en zij komen alle vier uit de Arteveldestad: Coeur d'Artichaut, M with a view, Wasbar en Gaston. De Gentse eetadressen konden de Londense jury van de International Restaurant Awards verleiden en mogen nu dromen van eeuwige roem. Op 12 september worden de winnaars bekendgemaakt.

Deze prestigieuze designprijzen worden elk jaar in Londen uitgereikt door een internationale jury uit de designwereld met klinkende namen zoals Karim Rashid, Alberto Alessi en uitgevers van Wallpaper en Frame Magazine. In oktober brengt Taschen bovendien een ode aan deze iconische awards met een boek.

Restaurant Coeur d'Artichaut is ondergebracht in een sfeervol oud herenhuis met romantische binnenplaats in hartje Gent. Gaston en M-with a view zijn twee stijlvolle dakrestaurants met panoramisch zicht op de stad. Wasbar is een hippe en succesvolle handelszaak die een wasserette, kapperszaak en een eetcafé combineert. (DB)

Onze partners