Swarovski laat het bier van Stella Artois schitteren

05/12/13 om 14:00 - Bijgewerkt om 14:00

Bron: Knack Weekend

De juwelenproducent heeft ter gelegenheid van de feestperiode het typische Stella Artois kelkglas in een fonkelend kleedje gestoken. De limited edition 'Crystal Chalice' is een hommage aan zes eeuwen Belgische brouwtraditie.

Swarovski laat het bier van Stella Artois schitteren

© Stella Artois x Swarovski

'We gaan steeds verder in onze zoektocht naar de perfecte Stella Artois beleving. Het typische kelkglas is ontworpen om de unieke smaak van het bier tot zijn recht te laten komen. Het resultaat van deze speciale samenwerking met Swarovski is een kunstwerk dat perfect weerspiegelt waar ons merk voor staat: verfijning, kunst en vakmanschap', vertelt Debora Koyama, Global Vice President Marketing voor Stella Artois.

Elke 'Crystal Chalice' is met de hand geblazen en werd afgewerkt met het klassieke platina randje. Het team van Swarovski bracht de waardevolle steentjes minutieus aan op elk glas. Het intensieve werk van de ambachtslieden heeft natuurlijk ook zijn prijskaartje. Via de internationale webshop Fancy is het exclusieve glas te koop aan ongeveer 370 euro per stuk. (AB)

Onze partners