Samengesteld door hotelschool Ter Duinen: hemelse vaderdagsmenu’s

© Heikki Verdurme

Deze twee menu’s – een uitdagend en een haalbaarder – voor bourgondische papa’s zijn met zorg samengesteld door hotelschool Ter Duinen. Genieten op vaderdag, dat doe je zo!

Koken – Het Handboek had zoveel succes, dat de befaamde hotelschool Ter Duinen er een vervolgboek op heeft uitgebracht, en dat zal je geweten hebben. Speciaal voor Weekend.be stelden de chefs twee vaderdagsmenu’s op met recepten uit Koken 2.0: een voor wie alle kneepjes van het vak onder de knie heeft, en een voor papa’s die wel graag koken, maar nog wat te leren hebben. Laat het smaken zondag!

Voor papa’s met veel goesting, maar wat minder keukenervaring:

Voor papa’s die evengoed een sterrenrestaurant zouden kunnen openen:

Samengesteld door hotelschool Ter Duinen: hemelse vaderdagsmenu's
© Borgerhoff & Lamberigts

Naast prikkelende recepten staat het boek ook vol grondig uitgelegde tips en technieken. Een mooi cadeau voor vaders die weten wat goed eten is.

Koken 2.0 – Het vervolgboek, Hotelschool Ter Duinen (Borgerhoff & Lamberigts, € 59,95)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content