Rice bowls bij Camino: 'Ik heb nooit geprobeerd om de authentieke Aziatische keuken neer te zetten'

18/05/18 om 12:15 - Bijgewerkt om 12:16

Bron: Knack Weekend

Hij stond al jaren in de keuken, maar het was pas toen hij een kookboek van chef David Chang in handen kreeg dat David Copmans zijn eigen stijl vond: Aziatisch, maar in alle vrijheid, op zijn eigen manier. 'Ik probeer gewoon zo lekker mogelijk te koken.'

David Copmans, die samen met zijn vrouw Lynn Schevelenbos eigenaar is van Camino, werkt sinds zijn zestiende in professionele keukens, maar spreekt toch van een late roeping. 'Iedereen zei wel dat ik feeling had voor het koken, maar ik genoot vooral van het nachtleven na mijn shift. Toen ik Lynn leerde kennen, veranderde dat. Zij motiveerde mij en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om te groeien. Na tien jaar in de keuken te hebbe...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners