Zalige insteek bij Chez Richard in Brussel: 'De hele avond lang aperitieven met kleine hapjes'

16/05/17 om 13:18 - Bijgewerkt op 18/05/17 om 14:45
Uit Knack Weekend van 17/05/17

Hoewel de porties bescheiden zijn, zou onze recensente deze zaak graag om haar hoek hebben. 'Om te aperitieven met champagne en garnaalkroketten, mij de koning te rijk te voelen en daarna thuis een bordje dagelijkse kost weg te happen.'

Als ik op het terras van Chez Richard van een glas champagne van huis Drappier (10 euro) nip en mijn vork door de brosse korst van een garnaalkroket (8 euro) prik, overvalt mij een gevoel van gelukzaligheid. Mijn tafelgenoot en ik hebben ons op de bank tegen de muur geïnstalleerd, ongegeneerd naast elkaar als twee oudjes op de zeedijk. Chez Richard werkt niet met reserveringen, wij arriveren veiligheidshalve pas na het piekuur. Hoewel het fris is, kunnen we de hele avond buiten zitten dankzij de roodgloeiende warmte-elementen. De kaar...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners