't Vijfde Seizoen **** in Aalter: inventieve, fris smakende bereidingen en goede sfeer

10/10/17 om 23:59 - Bijgewerkt op 12/10/17 om 15:02
Uit Knack Weekend van 11/10/17

Chef-kok Broes Tavernier opende samen met Lien d'Hooge een vijftal jaar geleden het restaurant 't Vijfde Seizoen in Aalter: een pure productkeuken met verrassende vegetarische gerechten op het menu.

Broes Tavernier kreeg een opleiding aan de koksschool Spermalie en specialiseerde zich tot banketbakker in Ter Groene Poorte in Brugge. Hij ging in de leer in toprestaurants, zoals Sir Anthony Van Dyck, 't Molentje, 't Hof van Cleve en de Karmeliet. Iemand met zo'n droomvorming kan koken, dat weet je vooraf.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info