Restaurant 'The Butcher's Son' in Antwerpen: Professioneel duo

14/09/16 om 17:06 - Bijgewerkt om 17:06

Bron: Knack Weekend

Sinds de grondige renovaties is de Antwerpse brouwerijsite De Koninck een culinaire ontmoetingsplaats geworden. We stapten er The Butcher's Son binnen, een lekker restaurant met klassiek Belgische spijskaart. Het accent ligt op vlees, dat zelf wordt gekozen aan de koeltoog.

Plaats van de actie is de vroegere filterzaal van de oude stadsbrouwerij De Koninck. De site kreeg een nieuwe bestemming en brengt culinaire ambachtslieden bijeen, zoals chocoladebewerker Jitsk Heyninck, affineurs Van Tricht (Only Cheese), beenhouwerij De Laet & Van Haver (The Butcher's Store), bakker Kenney Van Hoorick (Baked) en kok Bert-Jan Michielsen (The Butcher's Son).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners