Restaurant Sea Grill nieuwe stijl: grootse gastronomische momenten

08/03/17 om 16:27 - Bijgewerkt op 10/03/17 om 10:38
Uit Trends van 09/03/17

Het Brusselse hotelrestaurant The Sea Grill is het paradepaardje van Yves Mattagne, een van onze grootste koks. Superieure producten, perfecte gaartijden en bijzondere presentaties zorgden voor grootse momenten tijdens onze passage.

Yves Mattagne is al 27 jaar de chef-kok van Sea Grill, het restaurant in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel. Sinds 2010 is hij mede-eigenaar van het chique visrestaurant. Onlangs werd de horecaondernemer Serge Litvine in huis gehaald.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners