Restaurant Roots in Gent: Groenten in de hoofdrol

25/08/16 om 10:12 - Bijgewerkt om 10:12

Begin dit jaar probeerde restaurant Roots, in Gent, in alle stilte rustig te starten, maar dat mislukte: vanaf de eerste dag was de toeloop groot. Hier eet je lekker, met veel boerengroenten in het bord.

Roots kwam op de plaats van restaurant Karel de Stoute, dat verhuisde naar de daar schuin tegenover gelegen hoek van het straatje. Drijvende krachten achter het eethuis zijn kok Kim Devisschere en gastvrouw Nele Victoor. Zij schilderden de eetzaal wit, openden het raam naar een vernieuwde keuken, legden een terras aan en vernieuwden de leidingen. Dat kan helaas niet verhelpen dat het er bij regen, zoals overal elders in het Patershol, stinkt naar het putje.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners