Restaurant Condacum*** in Kontich: brasserie annex groentetuin

30/05/17 om 13:14 - Bijgewerkt op 01/06/17 om 11:36
Uit Knack Weekend van 31/05/17

Chef-kok Yvan Janssens maakt met Condacum een geslaagde spagaat tussen de klassieke brasseriestijl en de moderne productkeuken, waar groenten meer dan centraal staan.

Een te groot vertrouwen in de buienradar en een sportieve opstoot zorgen ervoor dat mijn mokkende tafelgenoot en ik druipend van de regen aankomen bij Condacum in Kontich. Onze fietsen stallen we eenzaam tussen de terreinwagens. De aimabele maître neemt de natte jassen zonder verpinken aan en ontvangt ons hartelijk - al vallen we toch een tikje uit de toon met slierten nat haar plakkend tegen het voorhoofd. De ontredderde blikken van de andere gasten nemen we voor lief terwijl we naar onze tafel geleid worden.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners