Restaurant 'Chez Augusta' in Brussel: nieuwkomer met culinaire bagage

14/03/17 om 16:11 - Bijgewerkt op 16/03/17 om 15:25
Uit Knack Weekend van 15/03/17

Olivier Cazaubon opende pas een jaar geleden zijn restaurant Chez Augusta in Brussel. Niets dan lof voor deze nieuwkomer met respect voor reële waarden, zoals culinaire tradities, maar dan wel zonder stoffigheid en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Olivier Cazaubon vernoemde zijn restaurant naar zijn grootmoeder. Door haar werd hij verliefd op ambachtelijke producten en op de marktkeuken die de seizoenen volgt. Olivier Cazaubon komt uit Toulouse, was tien jaar lang caviste (keldermeester) en werkte bij Franse topkoks als Alain Senderens en Lucas Carton, voordat hij naar België kwam en in de Brusselse Duivenstraat een wijnbar begon.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners