Restaurant Black Smoke in Antwerpen: Op gloeiende kolen

09/02/17 om 13:32 - Bijgewerkt om 13:43

Smakelijke en wereldse barbecuegerechten, hip kader, vrolijke bediening, prima sfeer: het nieuwe barbecuerestaurant Black Smoke, ondergebracht in het oude gebouw van de Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck, is een echte aanrader.

In het oude gebouw van Stadsbrouwerij De Koninck zijn uiteenlopende smaakmakers gegroepeerd. Black Smoke is de laatkomer. Het in november geopende barbecuerestaurant met rooftopbar is een product van twee Nederlanders. De horecaondernemer Kasper Stuart, die aan zijn 22ste opening en aan zijn twaalfde eigen zaak toe is (Brasserie Appelman, Dirty Rabbit, Walk Away Gent, Chili Club Hamburg en Bremen), sloeg de handen in elkaar met grillmaster en wereldkampioen BBQ Jord Althuizer (The Rough Kitchen en het BBQ-cateringbedrijf Smokey Goodness).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners