Pure, lichte gerechtjes om te delen bij bistro Julia*** aan de kust

26/06/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 27/06/18 om 12:39
Uit Knack Weekend van 27/06/18

Bij bistro Julia in Sint-Idesbald proef je van superieure streek- en marktgebonden producten in maritieme sfeer.

Sint-Idesbald mag zich gelukkig prijzen, want in de Strandlaan bevinden zich de beste slagerij en de beste viswinkel van de kust. Vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het gerijpt vlees en de pasteien van Dierendonck, terwijl viseters watertanden van de superverse, duurzaam gevangen vis en foodieproducten (roggenlever, levende langoustines, enz.) in de vitrine van Mare Nostrum. Beide winkeliers openden een restaurant: Hendrik Dierendonck het vleesrestaurant Carcasse en Angus Wittevrongel het visrestaurant Julia.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners