Popelier in het Pajottenland: 'Tijdloos Vlaams eethuis dat alles in huis heeft wat een doorsneeburger verwacht'

25/04/17 om 15:48 - Bijgewerkt op 27/04/17 om 13:48
Uit Knack Weekend van 26/04/17

Het landelijke restaurant Popelier opende vorig jaar zijn deuren in het weidse Pajottenland. De koks werken er zo veel mogelijk met producten uit eigen streek.

Restaurant Popelier opende in juli vorig jaar in een verlaten uithoek in het Pajottenland. Het nieuwe gebouw is opgetrokken in landelijke stijl, met plafonds van gewelfbogen, en is omgeven door een grote parking. Vanop het riante (verwarmde) terras, compleet met bijbehorende buitentoiletten, heb je een weids uitzicht over het landschap. Binnen kun je kiezen: een tafeltje op de begane grond of op de open tussenverdieping.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners