Op bezoek in 'Zet'joe', de nieuwe driesterrenbistro van topchef Geert Van Hecke

16/02/17 om 10:15 - Bijgewerkt om 11:33

In zijn nieuwe restaurant Zet'joe kookt de Brugse topkok Geert Van Hecke weer vrij, en brengt hij royale klassieke gerechten zoals hij die lekker vindt, maar deze keer bereid met moderne technieken. Topadres.

Geert Van Hecke en zijn vrouw Mireille hebben hard gewerkt, hadden succes en zijn niet onbemiddeld. Voor hun restaurant De Karmeliet haalden ze drie sterren binnen, die ze 21 jaar, tot de sluiting in 2016, wisten te behouden. Wat er werd verdiend, ging naar de zaak, de opening van bistro Refter of werd geïnvesteerd in onroerend goed en kunst. Maar de Karmeliet was met achttien personeelsleden te groot en te log geworden voor een 60-jarige chef met versleten knieën. In plaats van te stoppen besloot het duo een kleinere zaak te openen in een pand...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners