Me, myself & I

12/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 18/09/17 om 17:00

Bron: Knack Weekend

Bang om alleen uit eten te gaan? In deze restaurants is dat geen enkel probleem. Tafeltips voor einzelgängers.

Leen De Visscher en Jan Menten hebben een voormalig café in het groen omgeturnd tot een gezellig restaurants met flessen wijn aan de muur en een grote toog rond de open keuken. Chef Menten lijkt het helemaal niet erg te vinden dat gasten hem van op hun hoge stoel op de vingers kijken. Hij kookt trefzeker en smakelijk, met een voorkeur voor gerechten uit de oude doos die hij een hedendaagse behandeling meegeeft. Zo maakt hij een vichyssoise van erwten met morilles en chorizo. Ganzenlever gaart de chef nog en torchon, al werkt hij die op het bord af met esdoornsiroop. Dit is ook een goeie plek voor een steak tartare, garnaalkroketten of een dame blanche. Leen De Visscher waakt over een originele wijnkaart.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners