Lunchrestaurant Tapta *** in Antwerpen: stijlvol zonder pretentie

05/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 07/09/17 om 14:10
Uit Knack Weekend van 06/09/17

Restaurant Tapta van chef-kok Magalie Verbaet leent zich tot flexibel eten. Geen opgelegde formats maar vrije keus uit hapjes, kleine of grote gerechten en desserts.

Chef Magalie Verbaet staat weer achter potten en ik juich, want ik ben bevooroordeeld. De borden in Ossip, Verbaets vorige restaurant in Berchem, spraken mij heel erg aan: ze waren rustig, ontdaan van onnodig spektakel, subtiel en zorgend. Eten dat zich over je ontfermt. Maar de zaak lag buiten de stad en had lange tijd enkel een menuformule, wat snel binnenspringen niet evident maakte. De vreugde is dus groot als blijkt dat Verbaet terug is met een nieuw, laagdrempelig concept: een lunchrestaurant op de benendenverdieping van het Maurice Verbaet Art Center. Ee...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners