Grand Cabaret (Nieuwpoort)

donderdag 30 juni 2011 om 10u46

De non-conformistische kok Vincent Florizoone begon in bistrot Petit Cabaret in Veurne, waar hij met zijn culinaire goocheltrucs een reputatie verwierf bij culinaire avonturiers. De kok werd opgeleid in toprestaurants als Don Alfonso (Italië) en hij was de rechterhand van Bruneau (Brussel). De bistrot werd te klein en de kok en zijn pannen verhuisden naar Nieuwpoort. Daar, tegenover de grootste plezierhaven van Europa, werd Grand Cabaret geopend.

“Bar, lounge & trendy food”, staat er op het raam en op het visitekaartje. Grand Cabaret heeft een nostalgisch-knusse inrichting. Vincent komt normaal gesproken zelf in kokkostuum de bestellingen opnemen. De spijskaart vermeldt ook tapas en teasers, waardoor men voor relatief weinig geld gevarieerd kan eten.

Grand Cabaret, bar, lounge & trendy food, Kaai 12, 8620 Nieuwpoort, 0493 72 96 51. Donderdag gesloten.

Knack Weekend Culinair-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

GilbertVG | 9 augustus 2012

Nieuwpoort = Vlaanderen; waarom een franstalig uithangbord?

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Op zoek naar menu's met lekkere recepten, culinaire nieuwtjes en goede eetadressen? Schrijf je dan in voor onze smakelijke nieuwsbrieven!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 

Whitepapers

Meest gelezen

Meeste reacties