Fingerfood

12/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 18/09/17 om 14:21

Bron: Knack Weekend

Cicchetti, tapa's, antipasti, mezze, kemia... Kleine porties worden almaar populairder. Ideaal bij fear of missing out. En sharing is caring.

Een zuiderse croque monsieur met courgette, tomaat en pesto. Of een kippenspies met soja, sesam en lente-ui. Of een Thaise curry van mosselen, kokos en koriander. De kaart met tapas in deze chique brasserie aan het strand, een onderdeel van het Kursaal, gaat alle kanten uit. Omdat ook de rest van de kaart heel gevarieerd is - en kinderen bovendien uit een eigen menukaart kunnen kiezen - is dit een plek waar iedereen tevreden wegwandelt. Het decor is ook niet mis. Behalve een terras met zicht op zee en zand wacht binnenin een luxueuze eetzaal met lange gordijnen, tafellinnen en opvallende sfeerverlichting. Na de middag wordt Agua del Mar de betere tearoom, met pannenkoeken, café glacé en dame blanche.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners