Deauville: Van eigen bodem

04/06/12 om 16:08 - Bijgewerkt om 16:08

Bron: Knack Weekend

De spijskaart van Deauville is seizoengebonden en toont respect voor hoogstaande producten van eigen bodem. De menu's met passende wijnen zijn troef.

Deauville: Van eigen bodem

© Michel Vaerewijck

Stijn Derlijn opende aan de voet van de Oude Kwaremont het restaurant DEAUVILLE. Stijn is goed opgeleid. Hij ontpopte zich tot een gedreven ondernemer, die zich met zijn team inzet om Deauville hoog in de markt te positioneren.

De komst van chef-kok Jan Supply heeft de culinaire ambities opgedreven. Supply is namelijk niet de eerste de beste kok: de jongeman bracht het tot souschef in 't Molentje. De spijskaart van Deauville is seizoengebonden en toont respect voor hoogstaande producten van eigen bodem. De menu's met passende wijnen zijn troef.

Deauville: Bloemenlaan 1, 9690 Kluisbergen. 055 208817. Gesloten: dinsdagavond, woensdag en zaterdagmiddag.

Lees meer over:

Onze partners