De 150 smakelijkste adressen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

© Lucia Calfapietra

Fingerfood

Fingerfood

Michel Verlinden - Cicchetti, tapa's, antipasti, mezze, kemia... Kleine porties worden almaar populairder. Ideaal bij fear of missing out. En sharing is caring.

Elke dag visdag

Elke dag visdag

Michel Verlinden - Schelpen of schaaldieren? Vis of mosseltjes? Zeewolf of griet? Kies het ruime sop.

Goed in het vlees

Goed in het vlees

Michel Verlinden - Een goed gerijpte côte à l'os, mooi gevormd orgaanvlees, een lendenstuk om u tegen te zeggen. Het beste voer voor carnivoren.

Bordje gezond

Bordje gezond

Michel Verlinden - Genoeg groenten eten en rekening houden met je ecologische voetafdruk? Hier is het niet moeilijk om je leven te beteren.

Als het aan de chef lag

Als het aan de chef lag

Michel Verlinden - De volgende adressen werden ons doorgespeeld door chefs, een foodie en een grote naam in de gastronomie.

Bistronomie

Bistronomie

Michel Verlinden - Geen sterren, wel een glinstering in de ogen van de klanten die proeven van de boeuf bourguignon of de calamares a la plancha.

Me, myself & I

Me, myself & I

Michel Verlinden - Bang om alleen uit eten te gaan? In deze restaurants is dat geen enkel probleem. Tafeltips voor einzelgängers.

Lazy sunday

Lazy sunday

Michel Verlinden - Zestien eetadresjes voor een lekkere, luie zondag.