Chambre Séparée van Kobe Desramaults in Gent: een breugeliaanse belevenis

19/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 22/09/17 om 16:33
Uit Knack Weekend van 20/09/17

Onze recensente zit om kritiek verlegen na haar intense ervaring in het nieuwe restaurant van Kobe Desramaults.

Een zilveren dienblad met een weelderig boeket kruiden in bloei, een kannetje tomatenbouillon en een schaaltje tomatenolie worden ons voorgezet. De bouillon wordt ingeschonken, met een sierlijk tangetje worden de kruiden erin ondergedompeld en er na een halve minuut weer uitgevist. Een paar druppeltjes olie en een uitnodiging om te proeven. De ceremonie is begonnen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners