Bresca: Lunch- en menuformules

Bresca is een hedendaags restaurant in een rijtjeshuis in Kerksken. De spijskaart is beknopt en de aandacht gaat naar de lunch- en menuformules.

FrƩdƩric Van Quaethem kan terugblikken op een jaar Villa Lorraine, twee jaar Patrick Devos en acht jaar Lijsterbes, waar hij opstapte als souschef. Samen met vriendin Orfa opende hij BRESCA (honingraat), een hedendaags restaurant in een rijtjeshuis in Kerksken.

De spijskaart is beknopt en de aandacht gaat naar de lunch- en menuformules. De chef beschouwt het als een uitdaging om relatief gewone gerechten op een geraffineerde manier naar voren te brengen. De moderne eetzaal met twee niveaus is sober ingericht in molgrijs en chocoladebruin en geeft uit op een ruime tuin met springtuig voor de kinderen.

Restaurant Bresca: Driehoekstraat 27, 9451 Kerksken-Haaltert. 053 39 59 20. Zaterdagmiddag, zondagavond en maandag gesloten. Tuin met terras.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content