Boury: Nieuw toprestaurant in Roeselare

16/06/16 om 10:17 - Bijgewerkt om 11:54

Bron: Knack Weekend

'Ruimte als voorwaarde voor creativiteit'. Met deze slagzin in het achterhoofd zochten en vonden topchef Tim Boury en gastvrouw Inge Waeles een nieuwe - schitterende - locatie voor hun sterrenzaak 'Boury'. Wat we aten was onberispelijk van kwaliteit, bereiding en presentatie.

Boury opende op 8 mei en aan alles zie je dat er kosten noch moeite werden gespaard bij de verbouwing en herinrichting van het pand uit 1952. Het achterhuis werd uitgebouwd en verrijkt met een door glas omgeven eetzaal. In de heraangelegde tuin kwam in het verlengde van het riante terras een bar met buitenkeuken. De stijl in de eetzaal refereert aan de jaren vijftig. De akoestiek is ideaal en er is ruimte tussen de in detail uitgelichte tafels.
...

Verder lezen?

Registreer u en lees elke maand gratis 4
artikelen.

Onze partners