Restaurant Week: Alle restaurants bekend

31/10/13 om 16:29 - Bijgewerkt om 16:29

Bron: Knack Weekend

Dining City heeft de site met de honderden deelnemende restaurants voor de prijsvriendelijke Restaurant Week gelanceerd. U kunt reserveren.

De site van Restaurant Week, het gastronomische evenement dat je de mogelijkheid biedt om twee weken lang prijsvriendelijk te tafelen in een toprestaurant, is gelanceerd. Alle deelnemende restaurants zijn dus bekend. Sinds 30 oktober kun je via deze link een van de honderden Belgische (en Luxemburgse) eetadressen uitkiezen en vastleggen. De lijst bevat grote namen als Kommilfoo, Le Passage, De Lijsterbes, Innesto, Vivendum en Aan tafel bij Luc Bellings. Gezien het grote succes van vorige edities is snel reserveren geen overbodige luxe.

Het principe is intussen bekend: een driegangenlunch kost 22,5 euro, een driegendiner 27,50 euro. Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau-gids of met een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro aanrekenen. Een restaurant met 17 of 18 punten of twee Michelinsterren mag tot 20 euro meer vragen. Wie een vierde gang en/of een luxueus wijnarrangement wil betaalt nog een supplement.

Restaurant Week vindt plaats van vrijdag 22 november tot en met donderdag 5 december 2013. (DB)

Onze partners