Restaurant Le Lieu in Genappe: het nieuwe culinaire avontuur van Thomas Henaut

12/06/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 14/06/18 om 13:36
Uit Knack Weekend van 13/06/18

Hij is amper 29, maar Thomas Henaut heeft nu al zijn plaatsje veroverd onder de culinaire sterrenhemel. Die plek heet dan ook Le Lieu.

Thomas Henaut is een naam die we zeker nog zullen tegenkomen in culinaire gidsen. De jonge chef, even bescheiden als energiek, liet zich opmerken in brasserie Yume van Yves Mattagne. Hij leerde er de basistechnieken van de ongeremde fusionkeuken. Yume werd opgevolgd door Sanzaru en Thomas Henaut v...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners