Restaurant Humphrey in Brussel: Filipijns met een twist

06/02/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 29/03/18 om 14:46
Uit Knack Weekend van 07/02/18

Glen Ramaekers is chef en eigenaar van Humphrey, een Brussels restaurant waar hij zijn Filipijnse afkomst eert en waar lekker eten wordt gedeeld aan de marmeren toog.

'Het koken zit me in het bloed. Mijn ouders hebben altijd samen een traiteurszaak gehad. Ze ontmoetten elkaar in Amerika: mijn vader was chef bij de Belgische ambassade in Washington en mijn moeder was er hoofd van het personeel. Tegenover de ambassade stond het Rockefeller Center, waar vaak exclusieve feestjes waren. Het gezelschap zakte nadien af naar de Belgische ambassade, want die stond erom bekend het beste eten te hebben. Zo gebeurde het dat mijn vader stond te koken voor bero...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners