Restaurant Den Os & Den Ezel: Elektricien wordt kok

02/02/17 om 11:41 - Bijgewerkt om 11:52

Bron: Knack Weekend

Den Os & Den Ezel in Jabbeke wordt vooral bezocht door middenstanders uit de streek, ze komen voor de oerdegelijke bereidingen uit onze Vlaamse keuken, voor de vriendelijkheid en ook omdat kinderen welkom zijn.

Super-chef Kristof Marrannes van restaurant Ter Leepe in Zedelgem had ons nieuwsgierig gemaakt, omdat hij op zijn vrije dag eet in Den Os & Den Ezel. Het is zijn favoriete plek om uit te blazen bij tapas, een klassiek bereide zeetong of kalfszwezeriken. Omdat we nooit van het restaurant hadden gehoord én omdat de naam intrigeert, trokken we dus naar Jabbeke.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners