'Regels rond voedselveiligheid hoeven lekker eten in grootkeukens niet in de weg te staan'

19/04/17 om 10:29 - Bijgewerkt om 10:28

De strenge regels rond voedselveiligheid zijn een vaak door chefs aangehaalde zorg in instellingskeukens. Maar zijn die zorgen wel terecht?

Als verklaring voor de slechte reputatie van eten uit instellingskeukens klinken vaak twee woorden: geld en voedselveiligheid. Over (het gebrek aan) geld hebben we het later in dit dossier nog, vandaag praten we met Philippe Houdart, woordvoerder van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners