Zwitserse asperges

10/06/11 om 14:52 - Bijgewerkt om 14:52

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 0,5 kg stokbrood (ongesneden)
  • 1 blik kaassoep (ca. 300 gram)
  • 1/4 kopjes melk
  • 1 blikje krabvlees
  • 1/2 theelepel dille
  • 1 blikje asperges (ca. 350 gram)
  • 100 gram Zwitserse kaas

Bereidingswijze

Snijd het topje van het stokbrood. Maak in de lengte een insnijding van ongeveer 2,5 cm. Giet de soep en melk door elkaar. Pers de vloeistof uit het krabvlees en voeg het samen met de dille toe aan het mengsel van soep en melk. Leg het brood op een stuk aluminiumfolie en schep het mengsel bovenop het brood. Leg de asperges diagonaal over het mengsel en bestrooi met de Zwitserse kaas. Trek de randen van het aluminiumfolie omhoog en vorm er een soort mandje van. De bovenkant van het brood laat je onbedekt. Leg het vervolgens in de oven en laat het gedurende 8-10 minuten op 160°C bakken. Haal het brood uit de oven en snijd het in plakjes.

Lees meer over:

Onze partners