Zomerse radijssalade met groene kruiden

© Getty
Nodig
  • 3 bosjes radijzen
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • 1 el versnipperde bieslook
  • 1 el gehakte kervel
  • 1/2 tl fijngesneden dragonblaadjes
  • 6 el ricotta
  • 1 tl citroensap
  • enkele druppels worcestersaus
Bereiding
  1. Haal het groen van de radijzen. Was de radijzen en snij in plakjes.
  2. Meng de ricotta met de tuinkruiden en breng op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout.
  3. Meng alles al kloppend en voeg de radijzen toe. Zet de radijssalade een half uurtje in de koelkast en dien op.

Tip: Spoel radijzen kort onder de koudwaterkraan. Als je ze lang onder water laat staan, verliezen de knolletjes kraak en smaak.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content