Zalmkroketten

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

700 g aardappelen

350 ge verse zalm

220 ge gerookte zalm in blokjes

150 ml melk, mager of halfvol

25 g Becel Bakken & Braden Vast

2 eetlepels bloem

nootmuskaat

peper (zout)

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar. Snijd de zalm en de gerookte zalm in blokjes. Laat deze gedurende 5 minuten koken met de melk en laat ze uitlekken. Maak puree van de gekookte aardappelen en voeg er de Becel, peper, nootmuskaat en eventueel zout aan toe. Voeg de vis toe en maak 12 kleine kroketten. Bestrooi de viskroketten met bloem en laat ze 2 à 3 minuten aan elke zijde frituren. Dien zeer warm op, op een bedje van sla of schijfjes tomaat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content