Zalm met mierikswortel

10/06/11 om 09:43 - Bijgewerkt om 09:43

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6:

  • 100 g verse mierikswortel
  • 1 zure appel naar keuze
  • citroensap
  • olijfolie
  • 2 el mascarpone
  • peper en zout
  • 250 g rauwe zalmfilet
  • verse dille

Bereidingswijze

Rasp de mierikswortel en de geschilde appel, meng onder elkaar met citroensap, olijfolie en mascarpone. Kruid met peper en zout. Snij de zalmfilet overlangs in plakken van 5 mm dik. Besmeer elke plak met mierikswortelpuree en leg op elkaar. Snij in vierkantjes en werk af met een draai van de pepermolen en takjes dille.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners