Worst van gedroogde ham met verse kaas en stilton
Voor 4:
Voor 4:
200 g verse kaas (type Philadelphia)
50 g stilton
2 in fijne brunoise gesneden sjalotten
een handvol gemengde fijngesneden kruiden (dille, bieslook, dragon, basilicum)
peper en zout
100 g dungesneden gedroogde ham
olijfolie
toast
Meng de verse kaas met de verbrokkelde stilton, de sjalot en de fijngesneden verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Leg dakpansgewijs twee sneden ham op elkaar (in de hoogte) op een vel keukenfolie, verdeel wat van de kaasvulling in het midden en draai het geheel op als een worst. Leg gedurende ten minste 2 uur in de ijskast om de worst te laten opstijven.
Verwijder de keukenfolie, snij de worst in plakken/stukken van 1 tot 1,5 cm dik en serveer met bieslook, een streep olijfolie en toast.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier