Wok van spinazie en Quorn op Japanse wijze

10/06/11 om 09:34 - Bijgewerkt om 09:34

Een vegetarisch recept met een Japans WK tintje

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Ingrediënten voor 4 personen
  • 2 eetlepels olie
  • 700 g Quorn Stukjes
  • 1 ui, fijngehakt
  • 500 g spinazie
  • 4 eetlepels sesamzaadjes
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 4 eetlepels mirin (Japanse wijn) (kan ook met droge witte wijn)
  • 100 g geraspte wortelen

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok en laat er de ui in fruiten. Giet dan de mirin (wijn) en de sojasaus in de wok. Voeg nu de spinazie toe. Roerbak gedurende 2 minuten. Voeg de Quorn Stukjes toe en roer goed om. Breng tenslotte de wortelen in de wok en roerbak alles nog een goede minuut.

Strooi er de sesamzaadjes over en dien goed heet op.

Lees meer over:

Onze partners