Witte perziken met krieken

28/06/12 om 10:11 - Bijgewerkt op 12/07/15 om 17:41

Geef je waardering

Witte perziken met krieken

© gf

Bereidingswijze

Witte perziken met krieken

© gf

Voor 4 personen:

2 stevige witte perziken

60 ontpitte krieken

voor het sap:

1 appel

500 g krieken

1/2 citroen

1 el vers gembersap

1 kaneelstokje

Bereidingswijze:

Dompel de perziken eerst in kokend en vervolgens in ijskoud water. Schil en leg in het midden van een diep bord. Maak in de sapcentrifuge een sap van de appel en de 500 g krieken. Voeg het sap van 1/2 citroen, het gembersap en het kaneelstokje toe. Breng aan de kook, haal van het vuur en voeg de 60 krieken toe. Laat afkoelen en versier het bord ermee.

Lees meer over:

Onze partners