Witloofbladeren met krabsalade

14/06/11 om 09:23 - Bijgewerkt om 09:23

Geef je waardering

Witloofbladeren met krabsalade

Ingrediënten

Voor 4:

  • 12 grote witloofbladeren
  • 200 g krabvlees
  • 1 sjalot
  • 2 el mayonaise
  • 1 el room
  • 20 ml cognac
  • 50 g grofgehakte pistachenoten
  • 2 pruimen
  • cayennepeper

Bereidingswijze

Was de witloofbladeren en dep droog. Pel de sjalot en hak zeer fijn. Meng de sjalot, het krabvlees, de mayonaise, de room en de cognac. Voeg zout en een snuifje cayennepeper toe.

Verdeel deze bereiding over de witloofbladeren en bestrooi met pistachenoten. Was de pruimen, ontpit ze en snij in fijne plakjes. Verdeel over de krabsalade en dien op.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners