Witloofbladeren met krabsalade

Witloofbladeren met krabsalade: een explosie aan smaken op slechts één witloofblad.

Voor 4 personen
  • 12 grote witloofbladeren
  • 200 g krabvlees
  • 1 sjalot
  • 2 el mayonaise
  • 1 el room
  • 20 ml cognac
  • 50 g grofgehakte pistachenoten
  • 2 pruimen
  • cayennepeper
Bereiding
  1. Was de witloofbladeren en dep droog. Pel de sjalot en hak zeer fijn. Meng de sjalot, het krabvlees, de mayonaise, de room en de cognac. Voeg zout en een snuifje cayennepeper toe.
  2. Verdeel de krabsalade over de witloofbladeren en bestrooi met pistachenoten. Was de pruimen, ontpit ze en snijd in fijne plakjes. Verdeel ze erover en dien op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content