Wilde rijstsalade met groenten en kwarteleitjes
250 g wilde rijst
250 g wilde rijst
1 krop broccoli
200 g sluimerwten
2 sjalotten
2 tenen knoflook
3 cm verse gember
2 el olijfolie
12 kwarteleitjes
100 g pecannoten
peper van de molen en fleur de sel
Bereidingswijze:
Kook de wilde rijst gaar in gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Blancheer intussen de groenten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de sluimerwten in reepjes. Hak de sjalotten, knoflook en gember fijn en fruit in de olijfolie. Kook de kwarteleitjes 4 minuten in gezouten water. Spoel onder koud stromend water, pel en snij in tweeën. Hak de pecannoten grof. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met fleur de sel.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier