Wilde rijstsalade met groenten en kwarteleitjes

250 g wilde rijst

250 g wilde rijst

1 krop broccoli

200 g sluimerwten

2 sjalotten

2 tenen knoflook

3 cm verse gember

2 el olijfolie

12 kwarteleitjes

100 g pecannoten

peper van de molen en fleur de sel

Bereidingswijze:

Kook de wilde rijst gaar in gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Blancheer intussen de groenten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de sluimerwten in reepjes. Hak de sjalotten, knoflook en gember fijn en fruit in de olijfolie. Kook de kwarteleitjes 4 minuten in gezouten water. Spoel onder koud stromend water, pel en snij in tweeën. Hak de pecannoten grof. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met fleur de sel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content