Warme verse geitenkaas met frambozen, spek en broodkorstjes

09/06/11 om 13:36 - Bijgewerkt om 13:36

Geef je waardering

Warme verse geitenkaas met frambozen, spek en broodkorstjes

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 100 g gerookt spek
  • 3 kleine sneden witbrood
  • boter
  • 180 g verse geitenkaas
  • een handvol rode zuring
  • 20 verse frambozen
  • 2 dl koolzaadolie
  • 5 el balsamicoazijn
  • een mespunt geplette knoflook
  • zwarte peper en grof zeezout

Bereidingswijze

Bak het spek krokant, laat het uitlekken. Snij het brood in dobbelstenen en bak het krokant in boter. Laat het uitlekken. Prak de geitenkaas met een vork op de borden en zet 2 min in een oven van 200°C. Haal nadien meteen uit de oven en werk de borden af met spek, broodkorstjes, rode zuring en frambozen. Meng olie en azijn met look en peper en zout en lepel over de borden.

Onze partners