Warme oester met aardappelpuree en romanesco

26/12/16 om 14:20 - Bijgewerkt om 14:24

Een recept van Laurent Smallegange van restaurant Spetters.

Warme oester met aardappelpuree en romanesco

© .

Geef je waardering

  • Steek de oesters open, maak schoon en bewaar in het vocht van de oester om later te kunnen verwarmen.
  • Maak een romige aardappelpuree en werk af met wat zure room.
  • Laat witte wijn reduceren met wat oestervocht en room om af te monteren met koude blokjes boter voor de beurre blanc.
  • Kook de romanesco bloemkool beetgaar.
  • Dresseer aardappelcreme, warme oester, romanesco in een kommetje, kruid met een slag peper van de molen, giet voldoende beurre blanc bij het geheel en garneer met kaviaar en roomse kervel.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners