Wafels van spaghettini met lente-uitjes

10/02/16 om 15:54 - Bijgewerkt op 17/02/16 om 11:39

Wafels van spaghettini met lente-uitjes

© gf

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 400 g spaghettini (of capellini)
  • 4 eieren
  • 80 g geraspte parmezaan
  • 1/2 bosje lente-uitjes
  • 35 g boter

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente in gezouten water. Klop de eieren los met de parmezaan en zout. Was de uitjes. Verwijder de uiteinden en het buitenblad. Snij in fijne ringetjes en meng door de uitgelekte pasta. Roer er de eieren door.

Vorm 'pastawafels' met behulp van een metalen ring. Verhit de boter in een braadpan. Bak de wafels 4 à 6 minuten aan elke kant goudbruin op een gemiddeld vuur. Hou warm in de oven op 100°C.

Dien op met kleingesneden tomaat.

Lees meer over:

Onze partners