Vruchtensalade met mascarponesaus

09/06/11 om 18:55 - Bijgewerkt om 18:55

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

Mascarponesaus:

  • 250 g mascarpone
  • 2 eieren
  • 2 cl amandellikeur (Amaretto of Amarguinha)
  • 10 g vanillesuiker
  • room en suiker (facultatief)

Vruchtensalade:

  • banaan
  • citrusfruit
  • appel
  • peer
  • en andere seizoenvruchten

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten tot een homogene massa. Voeg, naargelang van de gewenste dikte en eigen smaak, room en suiker toe. Plaats het mengsel in de koelkast.

Maak een vruchtensalade volgens uw smaak en volgens het seizoen, en overgiet met de koude mascarponesaus.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info