Vitello Tonnato

22/01/13 om 10:44 - Bijgewerkt om 10:44

Een recept van 'Sid Frisjes' van de blog Coolinary.

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 200 ml verse mayonaise
  • 1 blikje (200 gr) tonijn in eigen nat, uitgelekt
  • 2 el kleine kappertjes
  • 2 à 3 ansjovisfilets
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • Peper, zout, citroensap naar smaak
  • optioneel olijfolie

Bereidingswijze

Alle ingrediënten met een staafmixer tot een mooi egale massa mixen. De tonijnmayonaise naar eigen smaak bijkruiden met peper, zout en citroensap. Heb je de saus graag ietsje lopender, meng er dan een eetlepel goede olijfolie onder (eea zal afhangen van je basismayonaise)

Bord creatief afwerken met de fijne tranches kalfsvlees, tonijnmayo (niet overdrijven), kappertjes en rucola. Ook lekker op een broodje voor de lunch trouwens!

Onze partners