Victoriabaars met tomaatjes uit de oven

09/06/11 om 12:59 - Bijgewerkt om 12:59

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 800 g victoriabaars
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 4 tomaten
  • 2 dl tomatenpassata
  • tijm
  • peper en kruidenzout
  • 6 el goede olijfolie

Bereidingswijze

Snij de vis in vier stukken en leg deze in een ovenschaal. Kruid met peper en kruidenzout. Snij de gepelde teentjes knoflook fijn en de ui in ringen en verdeel de twee over de stukken vis. Snij de tomaten in plakken van een halve centimeter dik en leg deze bovenop de vis met ui en knoflook.

Lepel de tomatenpassata over de tomaten en kruid met peper en tijm. Giet de olijfolie uit over de passata en zet de schotel 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Serveer de vis met aardappelpuree of pasta.

Lees meer over:

Onze partners