Verrines: knolselder met grijze garnalen

09/02/18 om 11:51 - Bijgewerkt om 11:51

Een recept van Laure Genonceaux, de Chaudfontaine Lady Chef of the Year.

Verrines: knolselder met grijze garnalen

© Frédéric Raevens

Geef je waardering

Benodigdheden

  • 200 g knolselder in dikke blokjes
  • 350 g water
  • 20 g halfzoute boter
  • 120 g room
  • 6 g gelatine
  • sap van 1 citroen
  • 50 g grijze garnalen
  • 50 g selder in julienne gesneden
  • kervelplukjes
  • zout

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Gaar de knolselder met het water 30 minuten op 80°C in een keukenrobot. Mix vervolgens de bereiding, voeg boter en room toe. Werk af met de gelatine, zout en citroen. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Breng de seldersalade op smaak met een vinaigrette. Garneer met de grijze garnalen, de seldersalade en enkele plukjes kervel.

Lees meer over:

Onze partners