Verloren brood met elixer d'Anvers en roomijs

10/06/11 om 09:44 - Bijgewerkt om 09:44

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 l melk
  • 150 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • kaneelpoeder
  • 4 sneden rozijnenbrood
  • 5 eierdooiers
  • zout
  • boter
  • bruine suiker
  • elixer d'Anvers
  • roomijs

Bereidingswijze

Verwarm de melk met de helft van de suiker, de vanillesuiker en het kaneelpoeder. Dompel er de sneden rozijnenbrood in. Klop de eieredooiers los met de rest van de suiker en wat zout. Dompel er het brood in. Bak in boter en bestrooi met bruine suiker. Besprenkel met elixer d'Anvers en serveer met roomijs.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info