Veelkleurige tomatensalade met avocado en kaas

13/04/16 om 13:59 - Bijgewerkt om 14:01

Veelkleurige tomatensalade met avocado en kaas

© /

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Voor 4
  • 800 g gemengde kerstomaten (rood, geel en groen)
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 zeer rijpe avocado
  • 100 g jong belegen Gouda
  • 2 el room
  • een handvol waterkers
  • balsamicocrème, voor de afwerking
  • wasabi en zeezout

Bereidingswijze

Was en snij de tomaten in vieren. Was en snij de bleekselderij in zeer dunne plakjes. Schil en halveer de avocado, verwijder de pit en plet het vruchtvlees met een vork. Rasp de helft van de kaas en meng samen met de room onder de geplette avocado. Breng op smaak met wasabi en zeezout. Meng er dan de tomaten onder.

Schik op 4 borden met behulp van een metalen ring. Snij de rest van de kaas in reepjes en strooi samen met de waterkers over de salade. Werk af met balsamicocrème.

Lees meer over:

Onze partners