Veelkleurig duizendblad van geitenkaas en paprika

09/06/11 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:28

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 6 personen:

  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 oranje paprika
  • kalfsfond
  • olijfolie
  • 250 g verse geitenkaas
  • 5 el olijfolie met basilicum
  • grofgemalen zwarte peper
  • fleur de sel de Camargue

Bereidingswijze

Snij de paprika's in vier en schil ze. Kook ze in ongeveer 15 minuten beetgaar in kalfsfond en laat uitlekken. Steek er per kleur 18 rondjes uit en laat afkoelen. Bak ze goudbruin in olijfolie. Meng de geitenkaas met de olijfolie en kruid met peper en zout. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Maak op zes borden torentjes met afwisselend de geitenkaas en telkens twee plakjes van elke kleur paprika. Werk af met een streepje fruitige olijfolie.

Recept: Jan Demonie

Onze partners